Kayıtlar

2015 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Link Tree Martin I Oden

Resim
Link Tree Martin I Oden Engineering, Finance, Engine Driver  #MartinSky  Products for Sale : https://iyzi.link/AILUEw E - Mail : mertsever_03@hotmail.com YouTube Channel : https://www.youtube.com/channel/UCSUj1X5jG9yf1jCIIjeeZKA X (formerly Twitter) : https://twitter.com/martinioden LinkedIn Profile : https://www.linkedin.com/in/mertseverr/ Instagram Profile : https://instagram.com/martinioden Telegram Profile : https://t.me/martinioden/ Threads Profile : https://www.threads.net/@martinioden Rarible Profile : https://rarible.com/martinioden Mintable Profile : https://mintable.app/u/mertsever OpenSea Profile : https://opensea.io/accounts/martinioden Cent Profile : https://v.cent.co/gallery/martinioden/minted Telegram Channel : https://t.me/herseydenbiraztr Blog Address : https://martinioden.blogspot.com/ Mert S. Official Account

G. Ücretsiz Görsel Düzenleyiciler

Canva:  Bloggerlar için inanılmaz kolaylıkta grafik tasarımı. Pixlr:  Tarayıcınızda kullanabileceğiniz kullanışlı bir görsel düzenleyici. Skitch:  İstediğinizi daha az sözcükle anlatın. Easel.ly:  Herkes etkileyici görseller hazırlayıp paylaşabilir. Social Image Resizer Tool:  Sosyal medya için optimize edilmiş görseller yaratın. Placeit:  Ücretsiz ürün maket ve taslakları. Recite:  Alıntıları görsel şaheserlere dönüştürün. Meme Generator:  İlk çevrimiçi mem oluşturucu.

F. Ücretsiz Görsel İyileştiriciler

TinyJPG  |  TinyPNG  Görselleri sıkıştırın. Compressor.io:  Görsellerinizi çevrimiçi iyileştirin ve sıkıştırın. Kraken:  Görsellerinizi iyileştirin ve websitenizi hızlandırın. ImageOptimizer:  Görsel dosyalarınızı yeniden boyutlandırın, sıkıştırın ve iyileştirin. ImageOptim:  Görsellerin bellekte daha az yer kaplamasını ve daha hızlı yüklenmesini sağlar. Smush.it:  Görsel iyileştirici WordPress eklentisi.

E. Ücretsiz SEO + Web sitesi Raporlama Araçları

Open Site Explorer:  Bağlantı analizi için kapsamlı bir araç. Ahrefs:  Site ve bağlantı kontrol aracı. Quick Sprout:  Web sitenizin kapsamlı analizi. WordPress SEO by Yoast:  Tamamıyla optimize edilmiş bir WordPress bloguna sahip olun. SEO Site Checkup:  Web sitenizin SEO sorunlarını ücretsiz kontrol edin. Hubspot Marketing Grader:  Pazarlamanızı değerlendirin. SimilarWeb:  Herhangi bir alan adı için ücretsiz web sitesi analizi yapın. Alexa Ranking:  Herhangi bir web sitesine dair analitik veriler. SERPs Rank Checker:  Ücretsiz anahtar kelime sıralaması ve arama motoru sonuç sayfası kontrolü. OpenLinkProfiler:  Ücretsiz, en yeni backlinkler. Keywordtool.io:  Google Keyword Planner’a ücretsiz alternatif. Google:  Analytics  |  Anahtar Kelime Planlayıcı  |  Webmaster Araçları  |  Arama Trendleri Nibbler:  Herhangi bir web sitesini test edin. Browseo:  Arama motorları web siten...

D. (Popüler) İçerik (Fikirleri) Bulun

Portent:  İçerik fikri üretici. Google Trends:  Popüler aramaları görüntülemenin yeni bir yolu. Buzzsumo:  Herhangi bir konuda hangi içeriğin daha başarılı olduğunu analiz edin. Hubspot Blog Topic Generator:  Özel blog fikirleri. Swayy:  En iyi etkileşimi yakalayan içerikleri keşfedin. Tek kullanıcılı hesaplar için ücretsiz. Diğerleri:  Google+ What’s Hot  |  Twitter Trendin g |  Quora  |  Reddit

C. Yazı yazma / Blog

Hemingway:  Hemingway uygulamasıyla daha çarpıcı ve net yazın. Grammarly:  Yazılarınızdaki hataları bulun ve düzeltin. Medium:  Herkesin hikayeleri ve fikirleri. ZenPen:  İnternetin en minimal yazı aracı. Liberio:  Doğrudan Google Drive’dan kolayca e-kitap oluşturun ve yayınlayın. Editorial Calendar:  Blogunuzdaki tüm yazıları görün, sürükleyip bırakarak yönetin. Story Wars:  Birlikte hikayeler yazın. Headline Analyzer:  Başlıkların duygusal pazarlama değerini analiz edin. WP Hide Post:  Blogunuzdaki yazıların görünürlüğünü kontrol edin. Egg Timer:  Bir zaman belirleyin ve tekrar kullanmak üzere işaretleyin.

B. Ücretsiz İş / Proje İsmi Oluşturma

The Name App :  Parlak fikrinize uygun bir isim bulun. Naminum:  Muhteşem bir şirket ismi keşfedin. Short Domain Search:  Kullanılabilir, tek kelimelik kısa alan adları bulun. Wordoid:  İşiniz için kısa ve akılda kalıcı bir isim seçin. Hipster Business Name:  İşiniz için hipster bir isim bulun. Impossibility :  Gelmiş geçmiş en iyi alan adı oluşturucu. Lean Domain Search :  Websiteniz için birkaç saniyede alan adı bulun. Domainr:  Hızlı, ücretsiz alan adı araması, URL kısaltma.

A. Bedava web sitesi + logo + hosting + faturalama

HTML5 UP:  Uyumlu HTML5 ve CSS3 site şablonları. Bootswatch:  Bootstrap için ücretsiz temalar. Templated:  845 adet ücretsiz CSS & HTML5 site şablonu. WordPress.org  |  WordPress.com :  Kendi web sitenizi ücretsiz oluşturun. Strikingly.com Domain:  strikingly.com alan adları için ücretsiz bir site. Withoomph :  Hızla tasarlanan güzel logolar. Hipster Logo Generator:  Popüler, güncel, stil sahibi, hipster. Squarespace Free Logo:  Düşük çözünürlüklü versiyonu ücretsiz indirebilirsiniz. Hive:  Dünyanın ilk ücretsiz sınırsız bulut hizmeti. Invoice to me :  Ücretsiz fatura oluşturma. Free Invoice Generator :  Ücretsiz fatura oluşturmak için alternatif. Slimvoice:  İnanılmaz derecede kolay fatura oluşturma.

İŞİNİZE YARAYABİLECEK 300’DEN FAZLA ÜCRETSİZ DİJİTAL ARAÇ

Muhteşem insanların hazırladığı bedava kaynakların muazzam bir listesini sizinle paylaşıyoruz. TNW, Buffer Blog, Product Hunt, Angellist, Pickcrew, Betalist, vb. 50’den fazla teknoloji blogu ve web sitesinden derlenmiştir.

Raspberry Pi Nedir ?

Resim
Raspberry Pi, İngilterde bulunan Raspberry Pi Vakfı tarafından desteklenen; öğrenci, amatör ve hobicilerin kullanımına sunulan kredi kartı büyüklüğünde, tek bir board'dan oluşan mini bilgisayardır. Ürün 2009 yılından beri Raspberry Pi Foundation tarafından geliştirilmektedir. İlk satışı 29 Şubat 2012'de başlamıştır. A modeli 128 MB Ram olarak tanıtılmasına rağmen satış öncesi değişiklik ile 256 MB Ram ile piyasaya sürülmüştür. Henüz doğrulanmamış olsada piyasaya sürülmeden önce 2 milyondan fazla ön sipariş geldiği söylentileri var.   Raspberry Pi'nin A ve B olmak üzere iki modeli piyasaya sürülmüştür. B modeli 2 Adet USB, bir adet Ethernet girişine sahipken, A modelinde sadece 1 adet USB girişi bulunmaktadır. USB girişleri sayesinde her iki model de, standart tak-çalıştır USB mouse ve klavyeler ile sorunsuz çalışmaktadır. 20 Nisan 2012 tarihinden itibaren Raspberry Pi'nin A ve B modelleri açık kaynak olarak kullanıma sunulmuştur. İsteyen herkes tüm devre çizim...

WEB SİTESİ NEDİR ?

Web sitesi çağın medyası olan İnternet üzerin de yer alan size ait bir iletişim panosudur. Bilindiği üzere Internet, Radyo ve Televizyon gibi bir medya sayılmakta ve etkinliği açısından diğerlerinden ön plana çıkmaktadır. Bir web sitesi sayesinde, firmanızın tanıtımını yada kendiniz ile ilgili bilgilerin sunulmasını çok daha büyük kitlelere (tüm dünyaya) en ekonomik şekilde yapabilirsiniz. Web siteniz bir bakıma sizin vizyonunuz olacaktır. Sitenizi ziyaret edenler firmanız,  ürünleriniz ve hizmetleriniz hakkında daha detaylı bilgiye sahip olacaklardır. Kurumsal kimliğinizi tamamlamış firmanız ile web siteniz bir bütün olup, daha büyük bir anlam taşıyacaktır.

Nasıl Blog Açılır?

Blog açma fikri ilk yaygınlaşmaya başladığı sıralarda Türkçe blog servisleri henüz yoktu ve kaliteli blog hizmetlerinin hepsi İngilizceydi. Ancak şimdilerde birçok Türkçe altyapısı bulunan blog servisleri bulunuyor. Bu blog servislerine ücretsi üye olarak hiç ingilizce bilmeden de kolayca ve çabucak blog açabilirsiniz. Blog açmak için Google’ın ücretsiz hizmeti olan Blogger’i ( http://www.blogger.com/ ) kullanmanızı tavsiye edebilirim. Blogger ile kendinize ait bir blog açmak saniyelik iş ve çok kolay.  Blog işine yeni başlayanlara blogger ile başlamalarını tavsiye ediyorum. Blog açmak ve blog tutmakla ilgili internette biraz araştırma yaparak ihtiyacınız olan hertürlü bilgiye kolayca ulaşabilirsiniz. Bizim sitemizde de sizlerle bu konuda çeşitli paylaşımlar yapmaya gayret ediyoruz. Son olarak blog işini biraz ciddiye alarak blog yazarak para kazanabilirsiniz. 

Blog Nedir?

Resim
Blog, eskiden ajanda tarzı defterlerimize yazdığımız günlüklerin internet ortamında tutulması fikriyle ortaya çıkmış küçük websiteleridir diyebiliriz. Bizler günlüklerimizi internet ortamında tutabileceğimiz gibi, onları arkadaşlarımızla ve herkesle de paylaşabiliyoruz. İnternet üzerinden yüz binlerce insana ulaşabilmenin kolaylığı ve blog fikri birleşince, sadece günlük tutmak değil, ilgi alanlarımızla ilgili paylaşımlar yapmaktan, yemek tarifleri yayınlamaya, teknoloji, hayat, çocuk bakımı, yemek, din ya da aklınıza gelmeyecek yüzlerce konuda blog açmak mümkün.  Blogların diğer bir avantajı da insanların yorumlarıyla blogunuza katkı yapabilmeleridir. Böylece yazdığınız konularla ilgili daha ayrıntılı bilgi ve fikirlere ulaşmak mümkün oluyor. Bloglara yapılan yorumlar sayesinde hem blogunuz içerik olarak zenginleşmiş oluyor ve hem de siz insanların tepkilerini ölçmüş oluyorsunuz.

DUYURU!

Bu bir sayfa duyurusudur. Blog ön sayfasında yayımlanmakta olan gönderilerde kötü içerik paylaşmadığımız ve hukuki hakları göz önünde bulundurarak paylaşıma sunuduğumuz blog sayfamızı koruduğumuzu bilgilerinize temin ederiz.

MERHABALAR

Merhabalar ben yeni blog editörünüz.... İletişim için yazınız...

Bu blogdaki popüler yayınlar

2 Koordinat Noktası (Enlem, Boylam) Arasındaki Mesafeyi Hesaplamak

Güneş Paneli Hesaplama ve Kurulumu